Tarifele DHL Express pentru România vor crește cu o medie de 11,9%

Tarifele serviciilor DHL Express pentru România vor cunoaște o creștere medie de 11,9% față de tarifele stabilite pentru 2022. Acestea vor fi valabile de la 1 ianuarie 2023.

DHL Express modifică anual oferta de tarife, luând în considerare inflația, evoluția cursului valutar și alte costuri variabile, cum ar fi costurile referitoare la conformitatea legislației privind măsurile pentru securitatea transporturilor.

Aceste măsuri sunt actualizate în mod regulat de autoritățile naționale și internaționale din fiecare dintre cele peste 220 de țări și teritorii pe care le deservește compania.

Procentul de creștere a tarifelor variază de la țară la țară, în funcție de condițiile locale, și se va aplica tuturor clienților ale căror contracte în vigoare permit această ajustare.

CITEȘTE ȘI: DHL operează cu o nouă aeronavă de tip Boeing 737 la Cluj-Napoca

- Publicitate -

Piața de influencer marketing din România va depăși 100 milioane de euro în 2024

Totalul bugetelor estimate din influencer marketing vor trece de 100 milioane euro în anul 2024, o creștere uriașă comparativ...

Sciccheria, Steam, Velocita și French Revolution sunt chiriași în clădirea Arghezi 4

Restaurantul cu specific italian Sciccheria, lanțul de cafenele Steam, gelateria artizanală Velocita și cofetăria French Revolution, toate business-uri locale,...