Tarifele DHL Express în România cresc începând cu 1 ianuarie 2021

DHL Express a anunțaț modificarea anuală a tarifelor, care va intra în vigoare la 1 ianuarie 2021. În România, tarifele serviciilor vor crește în medie cu 5,9% față de cele stabilite pentru 2020.

În plus, costurile adiționale aplicate pentru coletele grele și paletii nesuprapozabil vor fi și acestea ajustate la valoarea de 410 lei pe piesă, respectiv 845 de lei pe palet.

DHL Express modifică anual oferta de tarife, luând în considerare inflația, evoluția cursului valutar și alte costuri variabile, cum ar fi costurile referitoare la conformitatea legislației privind securitatea transporturilor.

Procentul de creștere a tarifelor variază de la țară la țară, în funcție de condițiile locale, și se va aplica tuturor clienților ale căror contracte în vigoare permit această ajustare.

Cost adițional pentru trimiterile către / dinspre Marea Britanie

De la 1 ianuarie 2021 se va percepe un cost adițional pentru toate expedierile vămuibile dintre Marea Britanie și țările Uniunii Europene, atât pentru cele care intră în țară, cât și pentru cele care ies.

Ținând cont de informațiile disponibile în prezent, DHL își propune ca acest cost să fie de 1 leu pe kilogram, respectiv de minim 25 de lei pe expediere.

Acest cost poate fi ajustat, în cazul în care circumstanțele se modifică semnificativ.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...