Târgul Național Imobiliar va avea loc în perioada 8-10 mai

Mai multe companii din piața imobiliară românească își vor prezenta cele mai noi proiecte în cadrul ediției de primăvară a Târgului Național Imobiliar TNI, ce are loc în perioada 8-10 mai, la Palatul Parlamentului.

Toți cei interesați de achiziții imobiliare au acces în cadrul TNI la peste 50.000 oferte și 390 de profesioniști  în imobiliare, astfel încât să ia cea mai bună decizie și să realizeze investiția optimă, la cel mai bun preț al pieței.

Apartamentele din nordul și centrul capitalei, cele mai căutate

Cele mai căutate categorii de oferte imobiliare sunt apartamentele în centrul și nordul capitalei, locuințe ce se încadrează în Programul Prima Casă, imobile ideale pentru locuit și închiriat în București, Constanța, Brașov, Valea Prahovei, Cluj și celelalte zone de interes ale țării, proprietăți de lux și case de vacanță.

Nordul capitalei este în continuare foarte atractiv pentru achiziții imobiliare, mai ales că atrage și foarte mulți chiriași.

Spre exemplu Black Oak Developer & Contractor prezintă la Târgul Național Imobiliar două proiecte rezidențiale: Stegarului Boutique Apartments și Străulești Apartments, ce au avantajele unei locații excelente.

O mare agenție imobiliară din București, Pro Capital Development, având o  experiență de 30 de ani, participă în cadrul târgului imobiliar al primăverii cu un portofoliu de proprietăți rezidențiale, comerciale și loturi de teren în capitală și județul ILFOV, oferind în plus vizitatorilor TNI servicii de evaluare imobile, asigurări de locuințe, cadastru și intabulare, finanțare directă, precum și consilierea gratuită.

HILS Pallady Apartments este un nou ansamblu rezidențial format din 12 blocuri, totalizând aproape 2.000 de apartamente cu prețuri între 42.000 euro și 91.000 euro.

Cel mai ambițios proiect al Metropolitan Developments, Crown Towers, va fi prezentat în premieră la TNI 2020. Conceptul de mixt-use din zona Herăstrău, plasat pe segmentul ultra-premium, va avea 236 de apartamente, spații de birouri, retail și agrement.

Investiții ample în turismul românesc

Nordis Group va lua parte la evenimentul din luna mai, unde va întâmpina vizitatorii cu o modalitate de investiție inedită, hoteluri de 5 stele în care se pot cumpăra camere.

Nordis crede cu tărie în potențialul turistic din România, iar primele destinații de vacanță în care anunțăm deja prezența sunt litoralul Mării Negre, stațiunea Mamaia și zona de munte, în stațiunea Sinaia”, a mărturisit Alina Enache, Marketing Manager Nordis Group.

Nordis Mamaia, va fi cel mai mare hotel de cinci stele de pe litoralul Mării Negre, având 640 de camere și cel mai mare SPA de la Marea Neagră, compus din piscină interioară și exterioară, sală de fitness, jacuzzi, aromaterapie, saune etc. În plus, cinematograful, ballroomul, galeria comercială cu branduri de lux și două restaurante te vor aștepta cu porțile deschise. Nordis Sinaia, va fi cel mai mare hotel de cinci stele din celebra stațiune montană. Fiind poziționat în zona centrală, aproape de Cota 1.400 și de Gondolă, hotelul va avea 240 de camere și va completa perfect peisajul natural, prin servicii, facilități premium și cel mai mare SPA din zona montană.”, a adăugat aceasta.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...