Târgul Național Imobiliar, la 15 ani de evenimente

În weekendul trecut a avut loc la Palatul Parlamentului ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar TNI 15 ani. Evenimentul a reunit 107 companii expozante și s-a bucurat de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: FIABCI- Federația Internațională Imobiliară și NAR – National Association of REALTORS®, în calitate de Parteneri Internaționali.

„Suntem bucuroși că a 30a ediție a Târgului Național Imobiliar TNI s-a încheiat cu succes. Evenimentul a fost unul deosebit, deoarece a marcat 15 ani de când evenimentul TNI este alături de români în achiziții imobiliare de succes.  Mulțumim dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor, instituțiilor financiar-bancare și colaboratorilor noștri pentru încrederea acordată în tot acest timp și îi asigurăm că și pe viitor le vom fi alături, organizând ediții TNI care să fie din ce în ce mai aproape de nivelul expozițiilor internaționale de profil. Continuăm tradiția în imobiliare și anunțăm următoarele ediții ale Târgului Național Imobiliar TNI ce se vor desfășura între 8-10 mai și respectiv 2-4 octombrie 2020” a declarat Cristina BERCEA, PR Manager Târgul Național Imobiliar TNI.

„Vizitatorii care au călcat pragul Târgului Național Imobiliar reconfirmă o chestiune mult discutată: pe piața imobiliară locală, cererea depășește oferta”, a mărturisit Ana-Maria Pop, COO Hagag Development Europe.

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...