Târgul Imobiliar Project Expo între 1-3 iulie

La evenimentul care se va desfăşura în perioada 1-3 iulie, în Piaţa Victoriei, cel mai ieftin apartament situat într-un ansamblu rezidenţial nou costă 18.680 euro, iar cei care sunt în căutarea unei case pot opta pentru cele din lemn care au un preţ de 24.000 euro. Noutatea absolută vine de la Vitan Estates, primul ansamblu rezidenţial din Bucureşti exclusiv de închiriat.

Târgul Imobiliar PROJECT EXPO,  singurul eveniment de profil care se desfăşoară în Piaţa Victoriei, vă aşteaptă cu oferte speciale, ca de fiecare dată. Reducerile de preţ ajung până la 15.000 euro, iar dezvoltatorii s-au adaptat cerinţelor din piaţă în ceea ce priveşte suprafeţele locuinţelor.

Vitan Estates aduce în România un concept american, o alternativa pentru cei care doresc sa nchirieze un apartament în Bucuresti. Proiectul din zona Mihai Bravu are 10 etaje, având disponibile 160 de locuinte: studiouri, doua si trei camere, toate utilate si mobilate (la cerere, nemobilate). Chiria pentru un studio nemobilat este de 250 de euro pe lună, în timp ce, pentru cel mobilat, pretul este de 275 de euro. Pentru 2 camere, chiria este 350 euro, respectiv 400 euro (mobilat). Pentru apartamentele de trei camere preţurile variază între 400 si 450 de euro Abonamentul la cablu si internet este inclus n pretul chiriei. Printre alte avantaje se numără serviciul de concierge, pază 24/7, spălătorie, sala de fitness, supermarket, bistro şi multe altele. Toate bucătăriile sunt mobilate şi utilate, indiferent dacă viitorul chiriaş optează pentru o locuinţă mobilată sau una nemobilată.

La capitolul proprietăţi de vânzare cea mai ieftină garsonieră prezentată în cadrul Târgului Imobiliar PROJECT EXPO se află în ansamblul New City Residence Fundeni, şi deşi are un preţ de doar 18.680 euro, este destul de încăpătoare, având aproape 34 mp. În același proiect, apartamentele cu două camere şi o suprafaţă de 42,63 mp au preţul de 23.400 euro.

Cu doar 600 euro în plus, oricine are un teren în proprietate poate discuta cu cei de la standul Rollux Construct pentru a achiziţiona o casă din lemn. Locuinţa facută din lemn de conifer si cu suprafaţă de 80 de metri pătraţi şi o terasă de 15 mp are aceleaşi dotări ca orice altă casă construită cu materiale de construcţie tradiţionale.

La polul opus se află un preţ de 1.350.000 euro, aceasta fiind investiţia necesară pentru a achiziţiona un întreg complex touristic. Greenstone Land situat în comuna Corbu, judeţul Constanţa, dispune de 28 de camere, terenuri de tenis de câmp şi fotbal, piscină, foişor şi o terasă care poate găzdui până la 150 persoane simultan.

Revenind în Bucureşti, toţi expozanţii care vor fi prezenţi la Târgul Imobiliar PROJECT EXPO au oferte speciale pe perioada celor trei zile ale evenimentului. Class Residence Titan,  situat la cateva minute de staţiile de metrou 1 Decembrie şi Nicolae Teclu vine cu cel mai mic preţ din zonă: 670 euro/mp. Și mai mult de atât, dezvoltatorul oferă cadou un aparat de aer condiţionat sau o plasmă tuturor vizitatorilor care vin la Târgul Imobiliar PROJECT EXPO,  indiferent dacă aceştia iau decizia de achiziţie a locuinţei din Class Residence Titan pe perioada desfăşurării evenimentului sau ulterior.

Metropolitan Residence Aviatiei oferă un discount de până la 15.000 euro vizitatorilor Targului Imobiliar PROJECT EXPO. Cubic Residence oferă, de asemenea, un discount de 5% celor care doresc să achiziționeze o proprietate în ansamblul din Prelungirea Ghencea. Perpetuum Residence ofera vile cu prețuri care pleacă de la 62.000 euro. În Militari Residence, unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale din București, prețurile pleacă pe perioada Targului Imobiliar PROJECT EXPO, de la 550 euro/mp. VarioDoor oferă discount 5% la prețurile de importator pentru orice model de ușă și 10% la montaj.  Oferta valabilă 30 de zile pe baza flyer-ului primit de la stand.

Vario Door este compania care oferă de altfel şi marele premiu la tombola PROJECT EXPO, la care se pot câştiga premii pe loc. Toți vizitatorii vor primi un fluturaş cu 4 întrebări care se referă la motivul pentru care au trecut pragul Târgului Imobiliar PROJECT EXPO: ce tip de locuinţă caută, ce buget au disponibil, ce zonă preferă şi ce calităţi trebuie să aibă căminul ideal. În schimbul acestui fluturaş, oricine va avea posibilitatea să extragă dintr-un bol aflat la standul Organizatorilor, un loz răzuibil din care va afla pe loc ce a câștigat. Între premiile care pot fi extrase se află: uşi de interior Vario Door în valoare de 1500 lei; abonamente la ziarul Anuntul Telefonic, vouchere Food Panda, power bankuri oferite de olx.ro.

Vă aşteptăm la Târgul Imobiliar PROJECT EXPO, care are loc în Piaţa Victoriei, în perioada 1-3 iulie. Intrarea este liberă, iar programul pentru vizitatori este cuprins vineri şi sâmbătă între orele 10.00 – 19.00, iar duminică 10.00-16.00.

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...