Târgu-Jiu este Capitala Tineretului din România în 2023

Capitala Tineretului din România 2023 este Târgu-Jiu, ce urmează să îşi desfăşoare mandatul în perioada 1 ianuarie 2023 – 31 decembrie 2023. 

Orașul Târgu-Jiu aduce în prim-plan conceptul #YouthURL (UnLearn, ReLearn, Learn), care are drept pilon central învățarea.

Etapele de dezvățare, reînvățare și învățare, cuprind activități pentru tineri, dar nu numai, și sunt transpuse într-o serie de activități diverse.

Acestea includ acțiuni de voluntariat, podcasturi, cursuri, consiliere, aplicații mobile, imnul tinerilor, cafenele publice până la competiții și crearea unor spații destinate tinerilor.

Prioritățile programului #YouthURL sunt structurate pe patru direcții de acțiune: stare de bine, acțiunea tinerilor, ecosistemul de tineret și perspectivele tinerilor.

Premiul în valoare de 50.000 euro câștigat de Târgu-Jiu este oferit de BCR, co-inițiator al programului Capitala Tineretului și este un punct de pornire pentru finanțarea proiectelor propuse.

Este o veste uriașă pentru municipiul Târgu Jiu și mai ales pentru tinerii de aici. Mulțumesc organizatorilor acestui eveniment deosebit care ne deschide atât de multe posibilități, oportunități de care să beneficieze generația tânără a orașului, declară Marcel Romanescu, Primarul Municipiului Târgu-Jiu

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...