Târg multicultural la AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni va fi gazda evenimentului Globatic, un târg al multiculturalității și al experiențelor internaționale, organizat de Asociația Studențească AIESEC și Școala de Valori.

Evenimentul reprezintă etapa finală a proiectului educațional GROW și aduce vizitatorilor centrului comercial oportunitatea de a cunoaște elemente de cultură din 13 țări.

Bucureștenii vor avea ocazia să întâlnească în AFI Palace Cotroceni peste 150 de tineri dornici să împărtășească din tradițiile țărilor pe care le reprezintă, să descopere simboluri ale culturilor locale, obiecte, cărți și nu numai. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi aduse spre degustare și preparate specifice fiecărei țări, iar organizatorii vor întâmpina vizitatorii în costume tradiționale.

Globatic se desfășoară simultan și în alte 7 orașe din România și implică peste 3500 de elevi la nivel național, alături de 30 de traineri din mai multe țări. Timp de 6 săptămâni elevii au fost implicați în proiectul GROW, unde au avut parte de o serie de cursuri de dezvoltare personală.

Așadar, duminică centrul comercial AFI Palace Cotroceni devine un spațiu al multiculturalității, bucureștenii fiind așteptați să descopere cultura și tradițiile din cele 13 țări participante la eveniment.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...