Targ de joburi la Century21

Century 21 va organiza cea de-a cincea ediţie a Târgului de Job-uri în Imobiliare din România, în perioada 6 – 7 octombrie 2010. 

Cei interesaţi de o carieră în imobiliare sau cei ce doresc venituri suplimentare dintr-un al doilea job, sunt invitaţi la sediul central al CENTURY 21 România, situat în strada Aleea Alexandru nr. 32, Sectorul 1, accesul fiind liber în ambele zile ale evenimentului.

Oferta de job-uri cuprinde posturi pentru asociaţi de vânzări, pentru care nu este necesară o experienţă anterioară, pretabil celor ce doresc un program flexibil şi un venit bazat exclusiv pe comision, cum ar fi agenţii de vânzări performanţi, studenţii şi proaspeţii absolvenţi ce doresc o carieră în imobiliare.

Cei care au o experienţă relevantă în domeniu pot aplica pentru poziţii de consilieri imobiliari, fiind necesari minim 2 ani de experienţă sau pentru manageri de agenţie, poziţie pentru care sunt necesari 5 ani de experienţă. Oferta cuprinde peste 50 de posturi vacante, disponibile imediat în cadrul agenţiilor din Reţeaua CENTURY 21.

De asemenea, este valabilă posibilitatea de a colabora cu Reţeaua CENTURY 21 în calitate de Referent. Astfel, oricine recomandă un client nou unei agenţii din Reţea, poate câştiga 15% din valoarea comisionului încasat de agenţie, pentru tranzacţia încheiată cu acel client. Mai multe detalii sunt disponibile pe secţiunea Cariere a site-ului CENTURY 21 Romania: https://www.century21ro.com/cariere.

Agenţii şi asociaţii de vânzări selectaţi la acest eveniment vor avea ocazia de a participa la programele de training CENTURY 21 ce cuprind cursuri din diverse domenii ca: investiţii imobiliare, evaluare, fiscalitate, analiza pieţei, arhitectură şi urbanism, drept imobiliar, precum şi la programul Create 21, cursul intensiv de vânzări consultative din domeniul imobiliar, predat în peste 70 de ţări, prin care se pune la dispoziţie know-how-ul şi experienţa internaţională a Reţelei CENTURY 21.

Noutatea acestei ediţii o reprezintă programul de recrutare a agenţilor şi asociaţilor de vânzări ce vor activa sub numele CENTURY 21. Acesta constă în evaluarea candidatului printr-o serie de teste, atât online cât şi de grup, cu scopul de alege cei mai buni candidaţi dintre cei ce au aplicat pentru un job în Reţeaua CENTURY 21.

“Cel mai de preţ factor în imobiliare este factorul uman. Nu poţi ajunge şi nu poţi rămâne lider de piaţă decât dacă ai cei mai buni agenţi. De aceea, la finalul celei de-a cincea ediţii a evenimentului Zilele Carierei în Imobiliare vom lansa un instrument de auto-evaluare online, destinat candidaţilor la un post de agent imobiliar în Reţeaua noastră. Vom ajuta candidaţii să determine şansele de a avea o carieră de succes în imobiliare prin analiza unor componente fundamentale, cum ar fi: personalitatea, capacitatea de negociere, orientarea către rezultate sau motivaţia” a precizat domnul Gabriel Alexandru, vicepreşedintele CENTURY 21 Romania.

Potrivit unor date oferite de companie pentru această ediţie a Târgului de Job-uri în Imobiliare aproximativ 1.600 de solicitanţi s-au înscris deja pe site-urile de profil ejobs.ro şi bestjobs.ro, dintre acestia 90% sunt din Bucureşti. Profilul aplicantului pentru un job în imobiliare este următorul: studentă din Bucureşti, cu vârstă de până în 25 de ani, fără experienţă în imobiliare, şi care doreşte să lucreze într-un mediu dinamic, într-o companie multinaţională.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...