Târg de cafea și ceai la Auchan

Pe aleea centrală din cadrul hipermarketurilor Auchan, clienții pot lua parte la un târg la care simţurile sunt răsfăţate de cele peste 300 de sortimente de cafea și ceai, aduse din întreaga lume.

O gamă complementară de produse speciale pentru servirea cafelei și a ceaiului sunt, de asemenea, disponibile.

Pentru această ediție a fost adusă, special, o varietate de tipuri de cafea: măcinată şi mă-
cinată aromatizată, boabe, solubilă, capsule de cafea, cappuccino şi 3 in1, cafea verde şi cafea verde aromatizată, cafea artizanală sau cafea turcească.

Cele mai importante țări producatoare de cafea (America de Sud, Italia, Germania, Olanda, Austria, Polonia) sunt reprezentate la acest eveniment.

Mai mult, sunt prezente peste 25 de exclusivităţi de cafea, inclusiv marca proprie Auchan. În rândul vedetelor acestei ediţii se numără: cafeaua solubilă de origini din Peru, Mexic sau Brazilia, cafeaua artizanală și cafeaua cu arome (caramel sărat, amaretto, irish cream și vanilie). Amatorii de ciocolată caldă sunt întâmpinaţi de un sortiment bogat de arome diferite și, bineînţeles, de exclusivităţi.

Peste 150 de tipuri de ceaiuri, pentru toate gusturile, parfumează atmosfera

Ceai de fructe, de plante, verde, verde aromatizat, negru, negru aromatizat, ceaiuri funcţionale (de slăbit, de relaxare) și rooibos se înghesuie pe rafturile târgului. Şi consumatorii de ceai au la dispoziţie cel puţin zece exclusivităţi. Anul acesta, special aduse sunt: ceaiurile cu arome inedite (ghimbir şi pere, piersici şi creme brulee, verde şi mango, lemon sorbetti, goji, pepene şi banane, lychee, portocale roşii) şi ceaiurile
funcţionale (beauty, delight şi fitness).

Pentru cei care preferă aromele exotice, o savoare deosebită o are Chai (bautură caldă populară din India) ce conţine ceai verde sau negru, lapte, zahăr, miere și condimente. Pentru o întâlnire relaxantă cu prietenii, nu trebuie ratate ceaiurile Thessa (ceaiuri presate sub formă de stea sau de inimă, care se deschid în timpul infuziei).

Nu vor lipsi nici recipientele în care se pot servi cafeaua și ceaiul, accesoriile sau consumabilele pentru acestea: espressoare, filtre de cafea, filtre de hârtie (atât pentru cafea cât și pentru ceai) și plastic, căni pentru aparate și kituri de decalcifiere pentru espressoare și nu în ultimul rând, patru tipuri de aparate de cafea marcă proprie.

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...