Târg de bere la Auchan

Târgul de bere Auchan a ajuns la a şasea ediție. În acest an, Auchan aduce parada gusturilor de beri şi a numelor îndrăgite naționale şi internaționale. Peste 300 de tipuri şi mărci de bere vor fi în centrul atenției în toate hipermarketurile Auchan în perioada 1-14 iulie.

Pe aleea centrală din hipermarket, Auchan pune la dispoziția clienților săi tipuri și mărci de bere blondă, brună, roșie și neagră, bere cu diferite arome sau nefiltrată, bere bio, dietetică și bere fără alcool sau bere puternic alcoolizată.

Vor fi prezente bine cunoscute mărci de bere românească și internațională alături de multe noutăți. Au fost selectate tipuri de bere de la renumiți berari – Belgia, Germania, Franța, România, Anglia, Scoția, Irlanda, Danemarca, Austria, Grecia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA, Republica Moldova, Corea, India, Japonia.

„Târgul de bere Auchan este unul cu tradiție şi ne bucurăm să sărbătorim cea de-a şasea ediție alături de clienții noştri pe care îi invităm să descopere gusturi speciale. Îi invităm pe toți, de la cei care vor să descopere berea până la cei pasionați să se bucure de un eveniment comercial unic şi extraordinar în România. Propunem în cadrul Târgului de bere peste 300 de tipuri şi mărci pentru că dorim să ne surprindem în fiecare zi clienții cu ceva inedit. Această acțiune face parte din comerțul Auchan care propune clienților săi la fiecare vizită produse noi, produse exclusive, modernitate, plăcere şi descoperire la prețuri mici, fie zi de zi, fie în cadrul unor acțiuni comerciale inovante. “ Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România.

Auchan își așteaptă clienții la ediția a şasea a târgului de bere, creat special în cele 33 de magazine, cu multe beri speciale, premiate în întreaga lume: O’Hara’s Irish Pale Ale, o bere blondă, cu alcool 5.2%, care în anul 2010 a câştigat premiul „Cea mai bună bere“ potrivit IrishCraftbrewer.com.

Un alt gust special este adus de Abbaye de Forest din Belgia, o bere medaliată cu bronz în anul 2008 la Australian International Beer Awards. Berea cu whiskey Tennent’s Aged With Whisky Oak este pentru cei care vor să combine cele două arome.

Sortimentul este completat de berea fără gluten Mongozo Pils Bio, Silly Pils Bio, berea aurie DAMM din Spania și de berea Samichlaus Magnum cu 14% alcool şi de berea blondă Samichlaus Helles.

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...