Târg de bere la Auchan

Targul de bere organizat de Auchan a ajuns la a opta editie. In perioada 28 iunie – 11 iulie, in magazinele hipermarketului vor fi puse la vanzare peste 350 de tipuri si marci de bere.

Astfel, pe aleea centrala din hipermarketuri Auchan se va pune la vanzare o gama variata de bere, selectata din peste 25 de tari.

Optiunile includ beri blonde, beri brune, albe, rosii, aramii, negre, trappiste, fara alcool, aromatizate, nefiltrate, de abatie, ecologice, fara gluten sau nepasteurizate. In plus, se vor putea achizitiona si beri craft sau artizanale, in special cele de productie locala.

Anul acesta, peste 100 de noutati se alatura Targului de bere. La aceasta editie se ofera beri speciale, premiete in intreaga lume, astfel 11 din cele 12 care au primit titlul de “trappista” vor putea fi cumparate. Produsele complementare sunt de asemenea puse la dispozitie – pahare, halbe, lazi frigorifice, desfacatoare, pastile de racire si altele.

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...