Târg de bere la Auchan

Targul de bere organizat de Auchan a ajuns la a opta editie. In perioada 28 iunie – 11 iulie, in magazinele hipermarketului vor fi puse la vanzare peste 350 de tipuri si marci de bere.

Astfel, pe aleea centrala din hipermarketuri Auchan se va pune la vanzare o gama variata de bere, selectata din peste 25 de tari.

Optiunile includ beri blonde, beri brune, albe, rosii, aramii, negre, trappiste, fara alcool, aromatizate, nefiltrate, de abatie, ecologice, fara gluten sau nepasteurizate. In plus, se vor putea achizitiona si beri craft sau artizanale, in special cele de productie locala.

Anul acesta, peste 100 de noutati se alatura Targului de bere. La aceasta editie se ofera beri speciale, premiete in intreaga lume, astfel 11 din cele 12 care au primit titlul de “trappista” vor putea fi cumparate. Produsele complementare sunt de asemenea puse la dispozitie – pahare, halbe, lazi frigorifice, desfacatoare, pastile de racire si altele.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...