Taco Bell, un an de la lansarea în România

Pe 12 octombrie, Taco Bell aniversează un an pe piața locală. Însă, până atunci, își sărbătorește, pentru prima dată, ziua de nume în România, căci, în 2018, 4 octombrie este Taco Day în 20 de țări din lume.

Petrecerea începe mâine, când Taco Bell declară deschise #zileletacobell printr-un combo aniversar, gata de savurat în doi, în toate restaurantele, între 4-12 octombrie.

Pe 12 octombrie 2017, Sphera Franchise Group deschidea primul restaurant Taco Bell din România, în Centrul comercial Băneasa Shopping Center din București. Entuziasmul din săptămânile de dinainte de deschidere a culminat cu peste 2.000 de clienți în prima zi la Taco Bell, un record absolut de vânzări pentru rețeaua Taco Bell în Europa în prima săptămână și cozi care au durat săptămâni la rând. Între timp,

Taco Bell a deschis alte două locații în București, în Mega Mall, respectiv ParkLake Shopping City și-a provocat fanii să se bucure de noi experiențe în materie de food și going out, dar și prin alte activități, a căutat Începători pasionați și pregătește, în prezent, extinderea în alte orașe din țară.

„În urmă cu un an, îl cunoșteam pe fanul Taco Bell #1 din România, primul client al brandului, la deschiderea oficială. De atunci, fanii au venit în număr mare la Taco Bell, iar cel mai bun mod de a sărbători aniversarea este, desigur, alături de ei, cei care ne-au lăsat sute de comentarii atunci când au aflat că brandul vine în România, care au fost dispuși să aștepte ore în șir la cozi pentru a descoperi produsele, care ne-au ajutat să fim tot mai buni și care au revenit în nenumărate rânduri în restaurantele noastre pentru a se bucura de gustul unic, de inspirație mexicană. Pentru ei, lansăm acum și Zilele Taco, sărbătoarea care completează universul brandului, și continuăm călătoria Live Más împreună” a declarat Mark Hilton, CEO Sphera Group.

- Publicitate -

Ultimele

O companie românească vrea să aducă 12.500 de tanzanieni pe piața muncii din România

Pe o piață a muncii cu un deficit de peste 100.000 de persoane în 2023, Citadela SRBC Group își...