All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

marți | 26 mai | 2020

Taco Bell Ploiești Shopping City, al 8-lea restaurant local al rețelei

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Sphera Franchise Group continuă planurile de expansiune a brand-ului Taco Bell la nivel național și deschide un nou restaurant, în Ploiești Shopping City. Acesta este cel de-al 5-lea oraș unde Taco Bell inaugurează o nouă locație.

Taco Bell Ploiești este amplasat la etajul 1, în zona Food Court a centrului comercial Ploiești Shopping City, care se află pe DN1B, km 6, și dispune de o suprafață de 100 mp. Prin deschiderea acestei unități, Taco Bell a creat 35 de noi locuri de muncă pentru comunitate.

- Publicitate -

Restaurantul este construit cu bucătărie deschisă, în stilul deja cunoscut al brand-ului, oferindu-le astfel clienților posibilitatea să vadă cum le este pregătită comanda.

Consumatorii sunt invitați să savureze faimoasele preparate emblematice precum Tacos, Crunchwrap Supreme, Burritos, Quesadillas.

„Taco Bell este un brand care le oferă clienților produse cu gust unic, de inspirație mexicană și experiențe inedite, fapt ce a creat, în timp, deschidere pe piața din România și o cerere mare din partea publicului. Ajungem astfel și în Ploiești, reușind să aducem brand-ul mai aproape de consumatori. Vom continua planurile de extindere la nivel național, prin deschiderea de mai multe restaurante până la final de an”, a spus Costica Mișaca, Director General Taco Bell România.

- Publicitate -

ULTIMELE

Bucureşti, cea mai dinamică piaţă logistică din regiune în ultimii 5 ani

Stocul spaţiilor industriale și logistice din București s-a dublat în intervalul 2015 – 2020, capitala României fiind cea mai dinamică piață din...