Taco Bell Mega Mall se deschide mâine, 30 noiembrie

Taco Bell Mega Mall se deschide mâine, 30 noiembrie și invită fanii să participe la tombola de o zi, cu premii cool ce își așteaptă câștigătorii.

„A fost o călătorie extraordinară până acum și suntem foarte bucuroși că fanii au răspuns entuziast la produsele și la brandul Taco Bell. Este foarte important pentru noi să fim cât mai aproape de ei, așadar am anticipat dorința celor care poate că nu locuiesc sau nu lucrează în zona Băneasa și își doresc să se poată bucura de produse mai des. În ceea ce privește locația, alegerea a fost una simplă pentru că Mega Mall se află în topul celor mai puternice mall-uri din România. Și suntem abia la început”, a spus Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Taco Bell.

Mâine, de la ora 11.00, Taco Bell Mega Mall le pregătește fanilor mai mult decât produse delicioase. Primii 100 de clienți vor primi automat un cadou surpriză la plasarea comenzii. În plus, cei care vin mâine în noul restaurant vor putea câștiga unul dintre cele 50 de premii cool oferite în cadrul unei tombole de o zi: un snowboard, longboard-uri, trotinete, rucsacuri și gulere Winter X-tubes.

Taco Bell Mega Mall este situat la etajul al doilea al centrului comercial de pe strada Pierre de Coubertain nr. 3-5. Acesta este rezultatul unei investiții de 350.000 de euro și își va întâmpina clienții într-un design de tip Global Explorer, cu o suprafață de 170 de metri pătrați. Fanii pot savura produsele comandate la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, nu înainte de a vedea cum este preparată comanda lor, în bucătăria deschisă.

Noul restaurant ia startul mâine cu o echipă de 40 de membri pregătiți să le ofere clienților faimoasele produse de inspirație mexicană, cu gust unic. Vedetele meniului: Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme și Chocodilla, o alegere dulce și delicioasă la desert.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...