Taco Bell deschide primul restaurant din vestul țării

Sphera Franchise Group continuă planurile de expansiune a brandului Taco Bell la nivel național și deschide un nou restaurant, în ansamblul mixt Openville Timișoara.

Acesta este cel de-al patrulea oraș la nivel național unde fanii pot gusta produsele originale, de inspirație mexicană, de la Taco Bell.

Al șaptelea restaurant Taco Bell din România este amplasat la parterul clădirii de birouri UBC 1, situat în ansamblul mixt Openville, pe Calea Sever Bocu, fiind o locație de tip inline, care dispune de o suprafaţă de 200 mp.

Restaurantul este dotat cu bucătărie deschisă, care îi permite fiecărui client să vadă cum este preparată comanda, acces WiFi nelimitat și prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile.

În interior, unitatea dispune de 48 de locuri la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, iar pe timpul verii, clienții pot lua masa alături de prieteni și familie și pe terasă. Prin deschiderea acestei unități, Taco Bell a creat 35 de noi locuri de muncă pentru comunitate.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...