Taco Bell a deschis o unitate la Brașov, în Coresi Shopping Resort

Sphera Franchise Group inaugurează pe 12 decembrie al 9-lea restaurant Taco Bell, în Brașov. Unitatea se află în centrul comercial Coresi Shopping Resort.

În plus, odată cu această inaugurare, Taco Bell a creat 30 de locuri de muncă pentru comunitate.

Noul restaurant dispune de o suprafață de aproximativ 120 mp, cu un design menit să le ofere consumatorilor o experiență completă: bucătărie deschisă pentru a vedea cum este pregătită comanda și acces la internet și porturi USB.

În ziua inaugurării, primii 100 de fani sunt așteptați cu o serie de surprize care completează experiența Live Más.

„Suntem bucuroși să anunțăm inaugurarea restaurantului Taco Bell cu numărul 9 din România și primul din Brașov. Entuziasmul cu care fanii Taco Bell ne primesc în fiecare oraș și curiozitatea de a încerca produsele noastre, ne motivează să ajungem în cât mai multe regiuni ale țării pentru a-i întâlni pe toți cei care ne așteaptă cu nerăbdare. De aceea, dorim să ne atingem obiectivele care vizează extinderea la nivel național prin deschiderea a cât mai multe restaurante, în perioada următoare”, a declarat Costica Mișaca, Director General Taco Bell România.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...