System Innovation creşte cu 15% și ajunge la 1,3 milioane euro cifră de afaceri

System Innovation Romania raportează o creştere de 15% pentru anul 2020 şi estimează depăşirea unei cifre de afaceri de 1.3 milioane euro.

Rezultatele financiare au la bază creșterea complexității proiectelor, dezvoltarea de funcționalități noi şi integrări specifice unor domenii cu evoluţie accelerată în acest an.

Deşi numărul clienților noi nu a fost diferit faţă de anii anteriori, a crescut dimensiunea acestora şi implicit complexitatea proiectelor. În 2020, numărul mediu de utilizatori a ajuns la 24, dublu faţă de acum 3-4 ani, iar cerințele clienților sunt mult mai rafinate”, afirmă Ciprian Condur, Managing Partner, System Innovation Romania.

Ciprian Condur adaugă „În acest an, majoritatea clienților au optat pentru AddOn-uri care particularizează SAP Business One pe specificul activității, dar şi pentru baze de date in memory SAP HANA, care permit procesarea rapidă unor volume mari de date.

2020 a adus în premieră primele proiecte derulate exclusiv online, de la semnarea contractului, până la punerea soluției în producţie. Compania estimează un raport 60-40 între volumul de muncă offline şi cel online la proiectele mari.

Complementar, în 2020, System Innovation Romania a lansat o aplicație mobilă pentru gestiunea depozitelor (One WMS) precum şi un robot software (hAI) dezvoltat pe o tehnologie RPA (Robotic Process Automation) proprietară.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...