Synevo România, 144 milioane de teste medicale efectuate în 25 de ani

Synevo România aniversează 25 de ani de activitate, interval în care rețeaua a cunoscut o dezvoltare rapidă. Laboratorul Central de Referință, o investiție de zece milioane de euro în faza inaugurării, oferă servicii de diagnostic pacienților din cinci țări diferite din Europa de Est.

În fiecare lună în laboratoarele Synevo din România sunt preluate și analizate probe de la peste un sfert de milion de persoane.

„Am construit un parteneriat de succes, de-a lungul celor 25 de ani, cu profesioniști în domeniul sănătății, cu mediul academic și cu cel de afaceri. Avem o rețea națională puternică, formată din 117 centre de recoltare, dintre care cinci deschise recent la: Reșița, Brăila, Iași, Bacău și Târgu Jiu și 17 laboratoare – ultimul deschis în această lună la Bacău – și suntem în continuă expansiune. De 25 de ani punem accent pe știință, pe calitate și promisiuni respectate”, a declarat Laurențiu Luca, director general Synevo România.

Evoluția Synevo în România

Compania a fost fondată în 1994 sub numele de Rombel Medical fiind preluată în 1997 de Medicover. Brandul Synevo a fost creat în anul 2004.

Compania este prima de pe piața locală care a lansat un ghid al serviciilor de laborator și, ulterior, o platformă online de accesare a rezultatelor analizelor, destinată medicilor și pacienților.

Dacă la început echipa era compusă din 7 persoane, astăzi Synevo are o peste 1.400 angajați și o prezență în 51 de orașe.

Investițiile au contribuit la dezvoltarea echipei medicale, formate în acest moment din peste 100 de medici și peste 300 de specialiști de laborator.

Portofoliul de teste Synevo a fost diversificat în mod continuu, acesta cuprinzând azi peste 2.000 de servicii, care acoperă toate ariile terapeutice. Testele genetice reprezintă 10% din portofoliul Synevo, în ultimul an fiind realizate peste 45.000 de astfel de teste în întreaga rețea națională.

Pentru extinderea activității pe acest segment, Medicover, din care face parte Synevo, a achiziționat recent Center for Human Genetics and Laboratory Diagnostics (AHC) Munchen, cel mai important jucător de pe acest segment din Germania.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...