Synevo extinde cu 25% numărul de centre de testare Covid-19

În prezent, testele Real-Time PCR pot fi accesate în 94 de centre Synevo dedicate din țară, din 44 de orașe.

În București, Ilfov și Timișoara rezultatele în limba română și engleză sunt eliberate în mai puțin de 12 de ore, iar în alte 26 de orașe în 24 de ore.

Cererea de teste Real-Time PCR din partea persoanelor fizice care s-au adresat rețelei de laboratoare și centre de recoltare Synevo a crescut cu aproximativ 50% în acest an.

Mare parte dintre pacienți au optat de la începutul anului pentru teste RT-PCR și teste de anticorpi.

Costul unui test Real Time PCR în rețeaua Synevo este de 235 de lei, iar programările se pot face online, telefonic sau direct în centrele de recoltare.

Începând cu această săptămână, în București testul poate fi accesat inclusiv în regim 7 zile din 7, în anumite intervale orare, în centrul de recoltare Synevo Plevnei.

Synevo operează în acest moment mai multe echipamente dintre care două platforme de testare Real-Time PCR performante Roche Diagnostics – cobas® 8800 system și cobas® 6800 system, precum și un echipament furnizat de Abbott Laboratories, care însumat permit realizarea unui număr de 6.500 de teste pe zi.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...