All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 10 iulie | 2020

Synevo a inaugurat 15 puncte de recoltare anul acesta

Synevo a inaugurat recent două centre de recoltare în orașele Brașov și Cluj Napoca. Acestea sunt unitățile cu numărul patru în ambele localități.

ompania mai deține în cele două orașe câte un laborator modern care deservește și localitățile din apropiere. În urma lansării celor două puncte de recoltare, rețeaua Synevo a ajuns la nivel național la 113 centre de acest tip și 17 laboratoare, având o acoperire puternică în 36 de județe și 50 de orașe.

Noul punct de recoltare Synevo Brașov este amplasat pe Bulevardul Alexandru Vlahuță, nr.39, iar Synevo Cluj Napoca este amplasat în Cartierul Zorilor, pe strada Observatorului, nr. 90, în apropiere de Spitalul Clinic de Recuperare.

- PUBLICITATE -

Synevo și-a consolidat în 2019 prezența în centrul țării unde a mai inaugurat trei centre de recoltare în Sfântul Gheorghe, Târgu Mureș și Sibiu.

Synevo este prezentă acum în Transilvania cu 18 de puncte de recoltare și trei laboratoare amplasate în opt județe, respectiv 11 localități.

Județul cu cea mai puternică prezență în regiune este Cluj, Synevo activând aici în orașele Cluj Napoca (un laborator și patru centre de recoltare), Florești și Câmpia Turzii. În județul Brașov compania mai deține un centru de recoltare în Săcele, pe lângă cele patru din orașul Brașov.

„2019 a fost un an de extindere și consolidare a prezenței Synevo în Transilvania, aducând astfel cât mai aproape de pacienții de aici o paletă extrem de vastă de teste realizate la un nivel de acuratețe ridicat și într-un interval de timp scurt, ca urmare a investițiilor realizate constant pentru dezvoltarea tehnologică”, a declarat Radu Piciu- Director Regional Zona Centru Synevo România.

După primele șase luni ale acestui an grupul Medicover a raportat că Divizia de Servicii de  Diagnostic din care face parte Synevo România a generat venituri totale de 29,9 milioane euro, cu 14,1% mai mult decât anul trecut.

Laboratorul Central din apropierea orașului București este una dintre cele mai mari unități de acest tip, fiind un hub regional care deservește pacienți din cinci țări diferite din Europa de Sud-Est.

Compania a achiziționat anul trecut aici un nou echipament Cobas complet, unic în România, pentru care a alocat fonduri totale de 1,1 milioane euro. Acesta permite efectuarea unui număr de aproximativ 8.000 de teste/oră, cu acuratețe maximă.

Pe parcursul anului 2018 Synevo a inaugurat 21 de centre de recoltare în toată țara. Anul acesta compania a adăugat rețelei 15 centre de recoltare și un laborator.

- PUBLICITATE -