Symmetrica investește 10 milioane euro în retehnologizarea fabricii din Suceava

Symmetrica a alocat 10 milioane de euro pentru retehnologizarea completă a fabricii din Verești, Suceava, prima unitate de producție a companiei, inaugurată în 1999.

Anterior investiției, fabrica din județul Suceava opera prin două linii de producție – una de capacitate mare și una medie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de retehnologizare, cele două linii vor fi complet înlocuite cu alte două de capacitate superioară, fiind realizate și reabilitări și modernizări ale halelor și zonei de birouri.

Noile linii de producție instalate în fabrica Symmetrica Verești vor asigura o capacitate de producție mai mare cu circa 50% comparativ cu cele vechi.

De asemenea, acestea încorporează o tehnologie de ultimă generație ce va avea un impact major în creșterea productivității.

În urmă cu o lună, compania a pus în funcțiune cea de-a opta fabrică din portofoliul său, la Solca (tot în județul Suceava), în urma unei investiții de 2 milioane euro. Aceasta este dedicată producerii elementelor pentru sisteme de canalizare.

De asemenea, compania a alocat fonduri de 9 milioane euro pentru extinderea cu noi linii de producție dedicate fabricării de elemente pentru sisteme de canalizare.

CITEȘTE ȘI: Symmetrica a inaugurat o fabrică nouă în județul Arad

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...