Symmetrica achiziționează fabrica Somaco Holding Doaga, județul Vrancea

Odată cu acest pas, compania se va extinde cu mai multe linii de producție pe o suprafață totală de cca. 300.000 mp

Symmetrica a achiziționat fabrica Somaco Holding din Doaga – Mărășești, județul Vrancea. Aceasta este poziționată în vecinătatea unității de producție deținută de Symmetrica în localitate.

Achiziția fabricii Somaco Holding va oferi o capacitate suplimentară de producție, transformând hub-ul din Doaga în cea mai mare fabrică a companiei.

Pe parcursul anului următor, investiții în valoare de peste 10 milioane euro vor fi direcționate în modernizarea și retehnologizarea unității achiziționate și transformarea locației din Doaga într-un hub tehnologic extins pe mai multe linii de producție.

Compania își va extinde prin această achiziție și aria de activitate, prin producția de stâlpi pentru linii electrice aeriene (LEA), completându-și astfel portofoliul de soluții pentru proiectele de infrastructură electrică.

Noua unitate de producție achiziționată este amplasată pe un teren de 250.000 mp și dispune de 3 hale și anexe cu o suprafață de 15.000 mp. Odată cu preluarea acesteia, Symmetrica va păstra 30 dintre angajații companiei Somaco.

Unitatea companiei din Doaga a fost inaugurată în 2018 și are în funcțiune trei linii de producție axate pe trei tipuri de produse: pavaje, sisteme canalizare și elemente de zidărie din beton.

CITEȘTE ȘI: Symmetrica Tech a exportat 90% din producție

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...