Sweat Concept One a închiriat 2.000 mp în clădirea de birouri The Light One

River Development, compania care dezvoltă proiectul mixed-use The Light, a semnat un contract de închiriere cu centrul de wellness Sweat Concept One pentru un spațiu de 2.210 mp în cadrul primei clădirii de birouri a ansamblului – The Light One.

Noul chiriaș va prelua spațiul din această lună, urmând ca deschiderea centrului să aibă loc în martie 2020.  

The Light este proiectat pe baza unui concept mixed-use care, la finalizare, va fi format din trei clădiri de birouri (94.834 mp supafață închiriabilă) și un ansamblu rezidențial (196 apartamente).

Noul club de wellness Sweat se va întinde pe o suprafață de 2.210 mp și va ocupa parțial etajele 10 și 11 ale clădirii The Light One. Clubul va dispune de zonă de work-out, zonă de antrenament funcțional, zonă de cycling, zonă de aerobic, simulator virtual de cycling, zonă de masaj, juice bar și o terasă exterioară la etajul 11 cu o priveliște spectaculoasă ce include zone de work-out în aer liber, precum și saune exterioare și hot-tub-uri japoneze.  

“Centrul pe care îl vom deschide în clădirea The Light One reprezintă un concept inovator de wellness și gym, gândit să vină în întâmpinarea consumatorilor cu o ofertă integrată de servicii premium într-un spațiu cu un view spectaculos și ușor accesibil. Clubul este complet digitalizat astfel că, pe baza brățării de acces în club, abonații vor putea să își monitorizeze progresul la fiecare antrenament prin simpla apropiere a brățării de aparatura de ultimă generație prezentă în club și vor putea face cumpărături prin sistemul de e-wallet integrat acesteia”, a declarat Laurențiu Matei CEO Sweat.

În noiembrie, Regina Maria a deschis în The Light One cea mai mare policlinică privată de pediatrie din București într-un spațiu de 2.160 mp.

The Light One are o suprafață închiriabilă de 21.653 mp (GLA), un regim de înălțime de 11 etaje supraterane și două subsoluri, având o suprafață închiriabilă pe etaj de 2.100 mp și este dotată cu 6 lifturi.

Complexul pune la dispoziție viitorilor chiriași și un număr de 293 de locuri de parcare, dintre care 250 de locuri distribuite pe două niveluri în subteran și alte 43 de locuri supraterane.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...