Carrefour va deschide 20 de supermarketuri în 2011

Carrefour intenţionează să se extindă anul viitor cu trei hipermarketuri şi 20 de supermarketuri, după ce în acest an a deschis un singur hipermarket, la Drobeta Turnu Severin, şi şapte supermarketuri, dintre care şase în Bucureşti, au declarat surse din piaţa de retail, citate de Mediafax.

„Dintre cele trei hipermarketuri care urmează să fie inaugurate anul viitor, două vor fi, cel mai probabil, în Bucureşti”, au afirmat sursele citate.

Din informatiile Property Buyer, se pare ca grupul francez va continua parteneriatul cu Winmarkt si va deschide magazine in locatii inchiriate de la retailerul italian.

Potrivit unui anunţ al companiei din luna octombrie, Carrefour România va împrumuta suma de 60 de milioane de euro de la Carrefour Nederland BV, înregistrată în Olanda.

Vânzările Carrefour în România au coborât cu 2,8% în trimestrul al treilea, la 270 de milioane de euro, declinul fiind limitat de aportul pozitiv al extinderii reţelei de magazine, în timp ce la nouă luni grupul francez a înregistrat un declin uşor, de 0,7%, la 804 milioane de euro.

- publicitate -