Suprafața închiriabilă a Cosmopolis Plaza va crește de peste cinci ori

Jysk, Maxi Pet, Pepco și Spartan se numără printre companiile care au închiriat deja spații în viitoarea extindere a complexului comercial

Opus Land a început lucrările de extindere a Cosmopolis Plaza, primul retail park dintr-un ansamblu rezidențial din România.

Astfel, 16.300 mp se adaugă celor 3.500 mp deja existenți, iar Cosmopolis Plaza va deveni cel mai mare parc comercial din nordul capitalei, cu o suprafață de aproape 20.000 mp.

Mai mult, la cele 31 de afaceri deja existente în centrul comercial se vor mai adăuga încă cel puțin 40 de noi magazine, în special branduri internaționale precum Jysk, Maxi Pet și Pepco.

Extinderea va crea o legătură între magazinul Lidl și retail park-ul actual, care în prezent găzduiește un Carrefour Market, farmacie, cafenele, restaurante, fast-food, cramă, cofetărie, brutărie și alte facilități.

Extinderea va fi realizată în mai puțin de un an de zile, până în iunie 2023, după o investiție de peste 15 milioane euro și va asigura o mie de locuri de muncă în toate spațiile comerciale pe care le va găzdui.

Cosmopolis Plaza va oferi access Wi-Fi gratuit și va pune la dispoziția părinților cu copii și un spațiu de joacă și distracție pentru cei mici.

Complexul rezidențial Cosmopolis a ajuns la 5.000 de locuințe finalizate și vândute până la finalul acestui an și dispune de 47 piscine exterioare, 4 parcuri, 2 grădinițe și școală primară.

CITEȘTE ȘI: Cosmopolis a cumpărat alte 15,6 hectare de teren în vecinătatea complexului

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...