Supernova modernizează centrele comerciale din București, Constanța, Bacău și Severin

Lucrările se află deja în desfășurare în Drobeta Turnu Severin și Bacău

Grupul austriac Supernova investește 40 de milioane euro în modernizarea centrelor comerciale achiziționate la sfârșitul anului trecut în București, Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin.

Lucrările aflate în desfășurare la Drobeta Turnu Severin se vor finaliza în luna august, iar la Bacău au loc în două etape și se vor încheia în 2023.

În toate centrele comerciale care vor funcționa sub brandul Supernova, Cora va rămâne, ca și până acum, principalul chiriaș pe zona alimentară.

După ce retailerul francez a luat decizia de a-și reduce suprafața magazinelor, grupul austriac va completa portofoliul centrelor comerciale prin adăugarea de noi branduri.

Grupul Supernova a intrat pe piața locală în noiembrie 2020, odată cu preluarea Jupiter City Shopping Center din Pitești, devenit Supernova Pitești în aprilie 2022.

Pe lângă noua identitate, centrul comercial a fost renovat, modernizat și extins până la o suprafață închiriabilă de 53.000 metri pătrați, ajungând să găzduiască peste 70 de magazine.

CITEȘTE ȘI: Serviciile de livrare la domiciliu cora.ro, disponibile și în Bacău

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...