Supermarketul online Sezamo se lansează în București și Ilfov

Supermarketul online Sezamo, parte a grupului ceh Rohlik, lansează astăzi serviciile de e-groceries pentru publicul larg, în București și o parte din județul Ilfov, în urma unei investiții de 6 milioane euro.

Sezamo oferă o selecție de peste 10.000 de produse proaspete direct de la fermieri autohtoni, alimente de la artizani locali, dar și cele mai populare branduri de tip supermarket.

Sezamo oferă produse de la producători locali precum fructe și legume ECO de la Nasul Roșu, panificație de la Pain Plaisir, mezeluri de la Moș Iosif, carne de la VacaMuuu și lactate de la Origini.

Este disponibil și un sortiment de produse BIO și ecologice, printre care Alnatura și o întreagă secțiune specializată dedicată veganilor cu burgeri fără carne de la Beyond Meat și alternative pentru lactate de la NoMoMoo.

Compania livrează cu o flotă proprie de mașini electrice (având și stații proprii de încărcare la depozitul din Ștefăneștii de Jos) și utilizează pungi reutilizabile.

Comanda este livrată în 3 ore sau la ora programată, cu un serviciu unic în România – intervalul de livrare de 15 minute. Comanda minimă este de 150 lei, iar costul livrării este gratuit la comenzile de peste 300 lei.

Toate produsele comandate sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 mp situat în nordul Bucureștiului, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată.

CITEȘTE ȘI: Ce feluri de mâncare au comandat românii, cu livrare la domiciliu

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...