Supermarket Auchan în Liberty Center Rahova

Liberty Center

Auchan se pregătește pentru intrarea în centrul comercial Liberty Center cu un magazin în format supermarket. În prezent, magazinul situat la parterul centrului comercial se află în proces de amenajare și va avea o suprafață de peste 3,600 de metri pătrați.

„Strategia de dezvoltare pe termen lung a Liberty Center presupune inclusiv reorganizarea galeriei și atragerea de noi parteneri. Fiind singurul centru tip mall din sectorul 5, ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor clienților noștri și să le oferim un mix relevant de retaileri, cu oportunități variate de shopping, servicii și petrecere a timpului liber. Noile deschideri ne ajută să diversificăm și mai mult experiența de shopping a vizitatorilor noștri, iar includerea supermarketului Auchan va completa perfect mixul de leasing. Fiind un mall de proximitate, cumpărăturile zilnice sunt unul dintre punctele extrem de importante pentru clienții care ne vizitează. De aceea, ne dorim să avem o diversitate mare de produse și să devenim prima opțiune pentru cumpărăturile de zi cu zi.”, a spus Corina Stamate, Center Manager, JLL România.

Deschiderea supermarketului Auchan în Liberty Center completează mixul de chiriași din grup, alături de InExtenso

În luna aprilie a acestui an, la parterul centrului comercial, a fost deschis InExtenso, primul magazin de acest tip care nu operează în aceeași locație cu un hipermarket Auchan și al nouălea din cadrul rețelei.

In Extenso by Auchan se întinde pe o suprafață de 555 metri pătrați și oferă o gamă variată de produse vestimentare. Acestea sunt dedicate atât adulților, cât și celor mici și sunt inspirate din viața de zi cu zi, oferind ținute casual, adecvate pentru orice moment și activitate.