Supeco a deschis un magazin la Giurgiu

Supeco a deschis al patrulea magazin din România, la Giurgiu, în fosta locație Interex.

Unitatea din Giurgiu este situată pe Bd. Mihai Viteazu, Nr. 5, beneficiază de 120 de locuri de parcare și transport în comun asigurat de autobuzul numărul 4.

Ca și în celelalte magazine din țară, supermarketul prezintă un sortiment care acoperă un coș alimentar complet: băcănie, lichide, produse de întreținerea casei, produse igienă personală, produse proaspete cu autoservire, fructe, legume și carne proaspătă, obiectivul fiind ca pentru fiecare categorie de produse să aibă intrarea de gamă cea mai ieftină din piață.

Magazinele au o suprafaţă de vânzare între 1.500 – 2.000 mp şi o ofertă ce nu depăşeşte 7.000 de SKU-uri. Poți răsfoi catalogul Supeco Giurgiu, aici.

Concurența Supeco în Giurgiu

În municipiul Giurgiu mai funcționează 11 rețele de supermarket: Billa (1), Kaufland (1), Lidl (1), Penny Market (1), Profi (2) și Mega Image (5).

MAI MULTE | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BANI |

S-a deschis Giurgiu Shopping Park, cel mai mare centru comercial din oraș

- Publicitate -

ATAC by Auchan ajunge la cea de-a cincea unitate, după o nouă deschidere în Galați

Auchan deschide un nou magazin ATAC Hiper Discount la Galați, după unitățile inaugurate anul acesta în Brașov, Ploiești, Timișoara...

Carrefour inaugurează oficial un nou hipermarket în locul unui fost magazin Cora

Carrefour inaugurează oficial un nou hipermarket în locul unui magazin Cora rebranduit și remodelat, în cadrul centrului comercial Supernova...