Sunnyville Braşov, o investiție Wallberg de 21 milioane euro

Complexul rezidenţial Sunnyville Braşov este situat pe locul fostei fabrici Temelia, la intersecţia străzilor Carpaţilor şi Muncii.

Lucrările de construcţie au început, proiectul urmând a fi dezvoltat în 4 etape, în perioada 2016 – 2020, în funcţie de ritmul de absorbţie al pieţei.

Sunnyville Braşov este amplasat pe un teren în suprafaţă de 8800 de metri pătraţi, este format din 4 clădiri cu un număr total de 340 de apartamente. Primele 83 de apartamente vor fi livrate la cheie la finalul anului viitor.

“Este o provocare să construieşti apartamente prin care să setezi standarde de calitate ce aduc, cu adevărat, un plus vieţii. O provocare pe care noi o îmbrăţişăm în toate proiectele noastre, iar Sunnyville Braşov nu va face excepţie. Consider că a venit timpul şi în Braşov pentru un nou standard de calitate. Aici vom investi nu numai milioane de euro, ci mai ales toată experienţa noastră acumulată în peste 12 ani de dezvoltări imobiliare rezidenţiale.” declară Valentin Morar, CEO al Wallberg Properties.

Proiectul Sunnyville Braşov are o valoarea totală de 21,30 milioane de euro. Prima fază, în valoare de 5,5 milioane de euro este construită cu accesarea unei finanţări Piraeus Bank.

Concomitent cu Sunnyville Braşov, Wallberg Properties are în dezvoltare alte două proiecte rezidenţiale în Arad, care vor fi livrate la cheie în 2017: Arad Plaza şi Bourgeois Residence, care însumează peste 21 de mii de metri pătraţi construiţi, cu destinaţie mixtă rezidenţial şi office şi o valoare de 13,20 milioane de euro.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...