Sun Plaza a deschis o terasa de vara

sursa foto: ele.ro

Sun Plaza Mall din Berceni a deschis terasa exterioară Sun Sensations printr-un concert Anna Lesko şi Alex Velea.

 

Terasa are o poziţie inedită, situată la etajul 1, pe acoperişul centrului comercial şi o suprafaţă de 3.400 mp. Aceasta doreşte să aducă în complexul comercial o atmosferă similară celei de pe litoral cu spaţii special amenajate de relaxare sau de distracţie.

 

Plajă cu nisip, canapele, şezlonguri, umbrele, ciupercuţe cu apa, beach bar, speciale pentru cei dornici de relaxare dar şi jocuri wii, tenis de masa, beach volei pentru cei mai activi şi chiar un perete de escaladă îi aşteaptă pe cei doritori de senzaţii tari.

 

Nu au fost uitaţi nici cei mici, copiii se pot distra la toboganele gonflabile cu apă, bouncere, un castel gonflabil, duşuri ciupercuţe şi zonă de nisip, pe toată perioada vacanţei de vară.

 

Terasa Sun Sensations va deschisă pentru public de luni până joi între orele 10:00 şi 23:00, vineri şi sâmbătă de la ora 9:00 la ora 3:00 dimineaţa, iar duminica de la 9:00 la 24:00, intrarea fiind liberă pentru toată lumea.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...