Subway a deschis o unitate la Cluj

sursa foto: azfranchising.ro

Subway a deschis la sfârşitul săptămânii trecute primul restaurant din afara Bucureştiului şi al doilea din România, în centrul comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca.

Restaurantul a fost deschis sâmbătă, pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, fiind amplasat la etajul mall-ului.

Subway din Cluj-Napoca este primul restaurant deschis în urma parteneriatului cu Iulius Group, a doua locaţie urmând a fi inaugurată, pe 31 mai 2012, la Iaşi, în ansamblul urbanistic Palas.

Compania a deschis în urmă cu aproape o lună primul restaurant din România, în franciză, în Piaţa Victoria din Bucureşti, şi vizează în următorii patru ani lansarea a 40 de unităţi pe piaţa românească.

Meniul Subway include sandwich-uri, salate şi alte produse, unităţile având şi opţiunea de catering, iar serviciul de livrare la domiciliu va fi disponibil când vor fi suficiente unităţi care să acopere aria de livrare.

 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...