Studiu: Milenialii, cu 50% mai multe șanse să călătorească în 2021, dar și să facă împrumuturi online

Nu mai este niciun secret că cea mai controversată generație a momentului nu poate renunța la călătorii.

Studiile confirmă, așadar,  zvonurile, astfel că milenialii se simt cu 50% mai confortabil să călătorească pe timp de pandemie decât cei din generația X.

Însă, potrivit unor statistici, aceeași generație este mult mai predispusă să își finanțeze vacanțele prin intermediul creditelor online. 

Iată care sunt cele două studii ce dezvăluie preferințele generației Mileniale în 2021!

43% dintre mileniali au apelat la împrumuturi online

Potrivit studiului, realizat de Universitatea George Washington, 43% dintre adulții cu vârste cuprinse între 18 și 37 de ani au apelat la credite online, dar și la centre de amanetat, comparativ cu anul 2009, când cifrele arătau doar 26% pentru aceeași grupă de vârstă.

Creditele mici au fost realizate, îndeosebi, pentru finanțarea călătoriilor, dar și pentru plata utilităților sau a chiriei.

Însă preferințele pentru împrumuturi mici nu i-au oprit pe cei din generația Y să realizeze și credite mari, cu 60% dintre aceștia fiind mai probabil să aibă datorii la bănci decât tinerii din 2009.

Raportul a mai dezvăluit că tot mai puțini mileniali își pun bani deoparte – cu o scădere de 4% comparativ cu adulții peste 40 de ani.

Drept urmare, tot mai mulți membrii ai generației Y au dificultăți în a-și plăti facturile la timp.

Dacă și tu te numeri printre ei, te vei bucura să afli că poți să apelezi la creditele rapide online, precum cele de la Creditfix.ro, pentru a-ți susține stilul de viață, chiar și pe timp de pandemie! 

Milenialii sunt cei care vor susține turismul în 2021

Un alt studiu, realizat de Health Care Insider și care s-a concentrat asupra americanilor pe timp de pandemie, a dezvăluit faptul că milenialii vor fi cei care vor susține turismul în acest an, fiind cu 50% mai predispuși decât generația X să călătorească până la toamnă. Dorința de a călători vine imediat după cea de a renunța la mască, mai arată raportul.  

Participanții de toate vârstele au fost rugați, de asemenea, să aleagă un sezon în care cred că se vor simți din nou confortabil călătorind, iar acestea au fost rezultatele:

  • Primăvara 2021: Milenialii s-au dovedit a fi cu 13% mai predispuși decât generația X să călătorească până în mai.
  • Vara 2021: Milenialii au fost cu 12% mai interesați decât generația X să fie turiști în sezonul iunie-august.
  • Toamna 2021: Milenialii au fost cu 50% mai predispuși decât generația X să se simtă confortabil călătorind până în această toamnă.
  • Iarna 2021: 88% dintre mileniali au dezvăluit că se simt confortabil să călătorească în luna decembrie. 

Cu toate controversele, generația Y este cea care susține economia globală în momentul de față, milenialii fiind cei mai mari consumatori de produse, dar și de pachete turistice. Cea din urmă activitate este atât de importantă pentru tinerii între 18 și 37 de ani, încât creditele online au devenit de bază în rândul acestei generații, care nu se sfiește să găsească noi căi pentru a-și susține stilul de viață. 

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...