Stratec Biomedical Cluj Napoca inaugurează propria clădire de birouri

În urma unei investiții de 3 milioane de euro, compania germană Stratec Biomedical inaugurează marți, 15 noiembrie, propria clădire de birouri.

“Clujul este un centru universitar puternic dezvoltat și are specialiști în inginerie foarte bine pregătiți. Din 2008 până în prezent subsidiara din România a companiei STRATEC a avut cea mai rapidă creștere din cadrul grupului, iar competența, munca și rezultatele excelente obținute de colegii noștri au determinat dezvoltarea unei strategii ambițioase de creștere și consolidare a poziției noastre pe plan local”, a declarat Cosmin Călian, general manager al Stratec Biomedical Romania.

Investiția va contribui la dezvoltarea armonioasă a filialei, managementul companiei dorindu-și ca sucursala de la Cluj să devină un puternic centru de cercetare și dezvoltare, care să coopteze specialiști de top în domeniile tehnice și de inginerie.

De altfel, compania a și început dezvoltarea unor parteneriate cu Universitatea Tehnică și cu Universitatea Babeș-Bolyai, pentru a organiza programe de internship și pentru a crește talentele locale.

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...