Storis își propune să atragă fonduri de 700.000 euro prin listarea pe SeedBlink

Storis, prima aplicație de audiobooks, e-books și podcasts în limba română, va demara, în data de 9 iunie, o rundă de finanțare pe SeedBlink.

Participarea la runda de investiții este deschisă oricărui utilizator înregistrat pe platformă, iar contribuția minimă la finanțare este de 2.500 euro.

Fondurile obținute prin listare vor fi alocate pentru dezvoltarea produsului: 22.9%, crearea de conținut: 16%, marketing: 35.5%, cheltuieli cu personalul: 24.11% și altele: 1.46%.

Proiectul beneficiază și de o finanțare de 300.000 euro din partea editurii Litera, lider pe piața de carte din România.

Serviciul, evaluat la 3,9 milioane euro înainte de listarea pe platforma SeedBlink, este dezvoltat de o echipă de tineri antreprenori români.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...