Storage Logistics a crescut spațiul logistic disponibil cu 285.000 mp

Platforma Storage Logistics, un marketplace B2B pentru spații de depozitare, anunță creșterea cu 50% (285.000 mp) a numărului de depozite partenere.

La finalul anului 2020, spațiul disponibil prin intermediul sistemului era de doar 65.000 metri pătrați.

În prezent, Storage Logistics conectează o rețea de peste 150 de parteneri, prin intermediul căreia companiile pot accesa servicii de depozitare la cerere.

Suprafață totală a spațiului disponibil este de aproximativ 350.000 metri pătrați și o capacitate de depozitare pentru 600.000 de paleți.

În prezent, peste 35% din paleții care tranzitează spațiile de depozitare din marketplace provin din marfa de tranzit și surplusul de producție.

Alt procent de 15% din marfurile depozitate face parte din categoria Industrial Goods.

Costul de depozitare al unui palet de marfă este în medie 5 euro/lună, fără a include serviciile logistice și poate varia în funcție de numărul de paleți sau perioada de depozitare și zonă.

Companiile își pot alege furnizorul în funcție de serviciile conexe oferite, fără a fi limitați la o singură opțiune și având posibilitatea de a-și depozita marfa cât mai aproape de punctul de livrare.

Închirierea spațiului logistic se face online, iar comunicarea cu depozitul se realizează de asemenea prin intermediul platformei.

CITEȘTE ȘI: Pandemia aduce o creștere importantă a segmentului logistic din București

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...