S-au finalizat lucrările de modernizare pentru 13 kilometri din rețeaua de termoficare a Capitalei

ȘTIRILE ZILEI / Chat GPT reglementat la Timișoara / Doar 17% din deșeurile electronice și electrice se reciclează / Fondurile din „Casa Verde Fotovoltaice” se epuizează cu „viteza luminii”

Nicuşor Dan, Primarul Municipiului București, a anunţat finalizarea lucrărilor la tronsonul de 13 kilometri din reţeaua de termoficare care deserveşte cartierele Rahova, Ferentari, Sebastian.

Acesta a adăugat că alți 50 kilometri de rețea sunt în reabilitare, fiind modernizați doar aproximativ 90-100 km dintr-o rețea de aproape 1.000 kilometri.


DEȘEURI / Peste 60 milioane de tone de deşeuri electrice şi electronice au fost generate pe glob în 2022, însă numai 17% au fost reciclate corespunzător.

BANI / Bugetul de 279.480.000 lei alocat Regiunii Nord-Est în Programul „Casa Verde Fotovoltaice”, a fost rezervat integral în primele cinci minute prin înscrierea unui număr de 13.974 de persoane fizice.

MEDIU / Primăria Municipiului Arad a tăiat cel mai bătrân stejar din oraş. Arborele avea aproximativ 150 de ani şi se afla într-un parc din centrul municipiului.

CHAT GPT / Universitatea Politehnică Timişoara a elaborat un set de reguli și recomandări privind utilizarea instrumentelor de inteligență artificială (gen Chat GPT) în elaborarea de lucrări științifice.

BIROURI / Honeywell a prelungit și extins contractul de închiriere pentru cei peste 24.000 mp office din clădirea BOC din București, proprietate a Globalworth.

EVENIMENT / Peste 85.000 de persoane au vzitat anul acesta spațiile amenajate în cadrul evenimentului Romanian Design Week. Dintre aceștia, peste 40.000 de vizitatori au mers la RDW Exhibition din Piața Amzei.

FINANȚARE / CEC Bank acordă digital 1 din 4 credite. Până la finalul anului 2023, banca își propune să extindă implementarea fluxului în întreaga rețea de unități teritoriale.

CITEȘTE ȘI / Stadiul lucrărilor Radet

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Cele mai multe tranzacții cu terenuri din București includ foste platforme industriale

În perioada iulie 2022 - iunie 2023, au fost tranzacționate în București și în zona limitrofă, terenuri cu o...