Stiluri de amenajare a locuinței de la Hornbach

Energia, bucuria și relaxarea stau la baza celor patru noi stiluri de amenajare care definesc tendințele sezonului primăvară – vară în amenajarea casei dezvoltate special de Hornbach.

Astfel, Hornbach propune celor care doresc să își renoveze locuința în această primăvară patru stiluri de amenajare diferite – Tutti Colori, Soft Living, Form & Function, Paradise at Home  – care pot aduce schimbări majore în ambient, putând transforma vechiul decor într-unul nou și deosebit.

„Cele patru stiluri de amenajare de interior concepute de echipa noastră oferă rețete pentru o locuință unde oricine și-ar dori să trăiască. Este vorba despre locul unde ne simțim cel mai bine, iar nuanțele, materialele, decorurile alese sunt cele care reușesec să transforme orice ambient în ‚acasă’”, a declarat Axel Venn, expert în designul culorilor, care elaborează, de peste zece ani, stilurile de amenajare Hornbach.

Tutti Colori – Ambient distractiv

Unul dintre stilurile propuse de Hornbach pentru acest sezon este unul neconvențional, îndrăzneț și experimental, pe scurt – Tutti Colori. Indiferent de vârstă, acesta este un stil care aduce veselia mai aproape. Nuanțele de culoare primăvăratice sunt fie pastelate, fie intense – Sunshine, Papaya, Light Breeze, Summer-Pink, Lagoon, Violet Tulip și alb polar – conturând adevărate explozii de culoare. Modelele în zig-zag și efectele pitorești de acuarelă oferă, în plus, o atmosferă plăcută.

În cadrul stilului Tutti Colori, nu doar pereții sunt colorați, ci și stofele decorative, ceasurile de perete, ramele de oglindă și fronturile de bucătărie. În plus, tablourile expresioniste insuflă viață locuinței. Tutti Colori înseamnă creativitate fără limite!

Soft Living – Natural și proaspăt

De la practic la comod, de la geometric la natural, de la pitoresc la eleganță și simplitudine – stilul Soft Living asigură liniștea și starea de bine. Armonia astfel creată se transmite asupra întregii locuințe. Colțurile rotunjite și suprafețele calde stau la baza conceptului acestei colecții.

Nuanțele pastelate precum Blossom, Touch of Mint, Apricot, Smoke Grey, Aloe Green, Copper Accent și Eggshell imprimă o sobrietate plăcută și o modestie elegantă. Romburile, modelele de fulger și dungile late fac parte din repertoriul designului în aceeași măsură ca lămpile și accesoriile cu forme ușor rotunjite.

Form & Function – Modele grafice

Contraste alb-negru, efecte grafice, suprafețe geometrice, dungi, linii curbe și combinații de materiale creează contradicțiile unui design de interior interesant ce stă sub stilul Form & Function. Opal White, Charcoal, Quartz-Grey, Vivid Green, Atlantic Blue, Springtime și Grey Flacon sunt nuanțele de culoare pentru un joc niciodată plictisitor. Structuri puțin dezordonate, cu modele grafice aparent haotice și dungi longitudinale nasc suprafețe interesante în încăpere – o alegere care presupune o activare din toate punctele de vedere și, de ce nu, curaj. Stilul Form & Function propus de Hornbach se potrivește de minune nu doar pentru o locuință ce iese din tipare, ci și pentru un spațiu de birouri nonconformist.

Paradise at Home – Pădurea tropicală în care poți locui

În cel de-al patrulea stil propus de Hornbach, Paradise at Home, plantele verzi exotice cu frunze mari, cum ar fi palmierii, sunt combinate cu motive florale și fructe tropicale. Pereții și textilele sunt prevăzute cu modele exotice care transpun locuitorii parcă în alt mediu. Practic casa devine o adevărată pădure tropicală!

În cazul acestui stil, paleta de culori se extinde de la Pink Orchid, Flower Bouquet, Paradise Bird, Palm Green, Green Delight, Light-Sky până la Mysterious Shimmer. Această colecție se adresează mai ales oamenilor care apreciază lucrurile extravagante și pentru care mișcarea este prezentă în viața de zi cu zi, în toate formele ei.

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în acest sezon se vor regăsi și în cele mai noi prospecte aflate în magazine începând cu 4 martie. Pentru a putea fi realizate de către toți clienții, Hornbach pune permanent la dispoziția clienților, în toate cele cinci magazine, peste 120.000 de produse, 60.000 mereu pe raft și alte 60.000 disponibile la comandă, toate la cele mai avantajoase prețuri. 

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...