Știi ce presupun serviciile de Prevenire și Stingere a incendiilor?

PSI SU este a doua componentă majoră din lista serviciilor de Protecția Muncii pe care fiecare companie trebuie să le implementeze, indiferent de domeniul de activitate. Riscul de incendiu este omniprezent, ceea ce face esențială adoptarea unor măsuri eficiente de prevenire și elaborarea unor planuri adaptate de acțiune pentru a minimiza acest pericol. Apelează la serviciile PSI oferite de Outstand Safety Solutions și ține riscurile la distanță!

Ce trebuie să știi despre PSI SU

PSI SU, acronimul pentru Prevenirea și Stingerea Incendiilor și Situațiilor de Urgență, este o parte integrantă a Protecției Muncii. Contrar opiniei comune, aceste servicii implică multiple etape de verificare și analiză a mediului de lucru pentru a depista și remedia riscurile în timp util. De la echiparea cu dispozitive de protecție și stingere a focului, la elaborarea planurilor de acțiune și evacuare, verificarea periodică a instalațiilor de lucru, instruirea personalului și dotarea corespunzătoare a fiecărui angajat, toate acestea sunt esențiale pentru conformitatea legală.

Aceste servicii sunt obligatorii

Conform Legii Nr. 481/2004, orice companie cu activitate și cel puțin un angajat trebuie să se conformeze cerințelor generale de Prevenire și Stingere a Incendiilor. În caz de nereguli descoperite în urma unui control ITM, compania riscă amenzi considerabile sau chiar suspendarea activității pe termen nedeterminat, ceea ce poate implica pierderi foarte mari, care sunt mult mai simplu de evitat.

Previne incendiile cu ajutorul specialiștilor

Prevenirea sistematică a riscurilor de incendiu începe cu conștientizarea existenței acestora și demararea unor planuri de acțiune pentru diminuarea sau eliminarea lor. Este esențial să știi că un risc de incendiu poate apărea în orice moment și să nu permiți ca teama de incendii să afecteze productivitatea. Implementarea unor măsuri și acțiuni adecvate, sprijinită de o echipă specializată în PSI și Protecția Muncii, poate reduce semnificativ pericolul.

Ce trebuie să faci

Pentru a accesa serviciile de prevenire și stingere a incendiilor, accesează site-ul Outstand Safety Solutions și completează formularul de contact sau sună la unul dintre numerele de telefon afișate. Oferă detalii despre activitatea companiei și răspunde la câteva întrebări pentru ca un specialist să poată crea o ofertă personalizată și un plan de acțiune, asigurând conformitatea cu reglementările și un mediu de lucru sigur. Elimină grijile legate de riscurile de incendiu colaborând cu Outstand Safety Solutions și beneficiază de expertiza lor în prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență.

De ce să colaborezi cu Outstand

Colaborarea cu o firmă specializată aduce numeroase beneficii, de la asigurarea respectării legii până la ultimul detaliu, până la un portofoliu variat de servicii adaptate nevoilor specifice. Semnând un contract de colaborare cu Outstand Safety Solutions, ai acces garantat la următoarele servicii PSI:

  • Stabilirea structurilor responsabile de apărarea împotriva incendiilor;
  • Elaborarea planului de intervenție la incendii și organizarea autoapărării;
  • Întocmirea și distribuirea documentelor specifice apărării împotriva incendiilor;
  • Dotarea cu stingătoare;
  • Întocmirea fișelor individuale de instruire;
  • Elaborarea procedurilor de instruire pe categorii de instructaje și personal;
  • Crearea de teste și chestionare pentru verificarea cunoștințelor dobândite;
  • Desfășurarea instructajelor specifice pe categorii de personal;
  • Întocmirea planurilor de evacuare;
  • Crearea, afișarea și actualizarea planurilor de depozitare pentru materialele periculoase.

Solicită o ofertă personalizată

Pentru a beneficia de serviciile specializate oferite de echipa Outstand, completează formularul de cerere disponibil pe site, iar un membru al echipei te va contacta pentru a-ți prezenta un plan de acțiune personalizat, adaptat nevoilor tale. După ce toate detaliile sunt agreate, se poate încheia contractul și demara procedurile necesare.

Diminuează riscurile legate de incendiile profesionale prin colaborarea cu Outstand Safety Solutions și beneficiază de experiența adevăraților specialiști în prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...