Stejarii Country Club a fost premiat la Londra

Stejarii Country Club a fost premiat cu două distincții deosebite, în cadrul Galei “European Property Awards”, eveniment care a avut loc la Londra, în data de 14 octombrie.

Primul country club din România a câștigat premiile pentru categoriile Best Leisure Development Romania și Best Leisure Architecture Romania. International Property Awards este un eveniment care celebrează inovația, performanța și excelența companiilor din domeniile de construcții, arhitectură, imobiliare și design interior. Juriul competiției a fost format din peste 70 de profesioniști, cu o vastă experiență în domeniile menționate. Evenimentul s-a bucurat de participarea deosebită a reprezentantului Camerei Lorzilor din cadrul Parlamentului Britanic, Lord Best.

Totodată, Stejarii Country Club a fost nominalizat pentru a reprezenta Europa la categoria Best Leisure Development în cadrul ediției 2014-2015 a evenimentului International Property Awards, ce va avea loc în Dubai, la sfârșitul acestui an.

“Este o onoare să reprezentăm România în cadrul acestor prestigioase competiții. Unicitatea complexului Stejarii Country Club la nivel local, cât și pe plan internațional, se datorează creativității, expertizei și dedicării echipelor implicate,” a declarat Mihai Popa, Director Operațional Stejarii Country Club.

Stejarii Country Club se întinde pe o suprafață de 51.000 mp și îmbină în mod perfect oportunitățile de socializare și de business cu o gamă variată de facilități sportive la standarde internaționale, all-in-one: centru de fitness, piscină exterioară olimpică și bazin interior semi-olimpic, 4 terenuri de tenis interioare și exterioare ce pot fi folosite în orice sezon, două terenuri de squash, două terenuri de platform tenis, spații destinate copiilor, zone de relaxare, golf driving range. Totodată, Stejarii Country Club găzduiește singurul spa internațional din România – Shiseido Spa, care a obținut certificarea “EuropeSPA day spa”.

Conceptul Stejarii Country Club poartă semnătura companiei londoneze de arhitectură, Collado Collins, recunoscută pentru proiectele rezidenţiale realizate în Anglia.

Arhitectura clădirii aparține celor de la West Group Architecture, companie locală cu peste 15 ani experienţă în design de sedii de bănci, hoteluri, clădiri de birouri şi case.

Designul interior al complexului a fost asigurat de către compania internațională HBA/Hirsch Bedner Associates.

Stejarii Country Club este un proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional 2007 – 2013 și co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională – Axa prioritară 5 “Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului”, domeniul major de intervenție 5.2 “Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterea calității serviciilor turistice”.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...