Stefanini deschide un centru de securitate în România, la București

Stefanini deschide un centru operațional de securitate pentru a acoperi nevoile clienților companiei din regiunea EMEA.

Centrul va fi condus din București și are deja un număr semnificativ de experți în securitate cibernetică înalt specializați, cu perspectiva de a-și tripla echipa până la sfârșitul anului.

Centrul Stefanini București deservește mai multe companii globale stabilite în Europa și are în plan o creștere anuală de 120%, în timp ce se estimează că piața va crește cu 12% în 2021.

Furnizor de servicii IT de mai bine de 33 de ani, în 41 de țări din întreaga lume, Stefanini a intrat pe piața securității cibernetice în 2016, când a început un joint-venture cu Rafael Advanced Defense Systems din Israel.

Compania folosește tehnologia Rafael concepută pentru securitatea cibernetică de nivel militar și propriile canale de vânzare globale.

Serviciile de securitate gestionate de Stefanini Rafael Segurança e Defesa au crescut rapid în Brazilia de când a fost anunțat joint-venture-ul.

Compania a deschis în curând un alt centru de securitate pentru America Latină.

În România, în 2020, Stefanini a făcut echipă cu Cyber ​​Smart Defence, una dintre cele mai dinamice companii de securitate cibernetică din țară, iar joint venture-ul rezultat și-a propus să atingă o cifră de afaceri de până la 5 milioane euro în următorii 3 ani.

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...