Steaua promovează, clona FC FCSB începe să tremure

Data de 5 august 2020 va rămâne în memoria suporterilor echipei de fotbal Steaua București ca ziua în care echipa armatei s-a reîntors în sistemul divizionar.

Steaua a fost deposedată fraudulos de locul din Liga 1, ilegalitate nesancționată până acum datorită unei complicități între FRF, presă și FC FCSB. Rămâne de văzut cât mai poate rezista clona FC FCSB în condițiile în care Steaua reîncepe să fie din ce în ce mai prezentă în știrile zilei și mai urmărită de suporteri pe rețelele sociale.

Mai mult, și ultimul proces între cele două entități, prin care FC FCSB va trebui să plătească un prejudiciu de 37 milioane de euro, are șanse foarte mari să fie câștigat tot de CSA Steaua București.

Steaua 6 – Ciulnița 0

În ultimul meci din Play-off-ul pentru promovarea în Liga a III-a Steaua a „demolat” și campioana județului Ialomița.

Neagoe de două ori, Antohi, Băjenaru de două ori și Enceanu au înscris golurile steliștilor, care după meci s-au bucurat alături de suporteri atât pe teren cât și în Ghencea.

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...