Steaua București deține palmaresul echipei de fotbal din 1947 până în 1998

CSA Steaua București a obținut astăzi în instanță recunoașterea faptului că palmaresul echipei de fotbal, de la înființare până în 1998, îi aparține.

Instanța recunoaște că „palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti din 1947 şi până în 1998 aparţine reclamantului CSA”.

Hotărârile date în apel sunt executorii indiferent dacă sunt atacabile cu recurs sau nu, în termen de 30 de zile de la comunicare.

Steaua rămâne cel mai important club de fotbal din țară, având în vitrină o Cupă a Campionilor Europeni, o Supercupă a Europei, 20 de titluri naționale și 19 Cupe ale României.

Pe teren, Steaua a promovat în Liga a II-a

Nevoită să pornească de jos după reactivarea secției de fotbal, Steaua a reușit în această vară să promoveze în al doilea eșalon valoric.

Militarii au învins CS Afumați și în meciul retur și au promovat în Liga a II-a după un sezon în care nu au pierdut nici un meci.

Meciul de la Afumați a fost câștigat de steliști cu 2-1 (1-1 la pauză), golurile fiind marcate de George Călințaru (min. 3) și Emilian Pacionel (min. 90 – penalty).

- publicitate -