All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 4 decembrie | 2020
2.7 C
București

Startup-urile pot să își promoveze proiectele la Techsylvania 2017

Techsylvania 2017 va avea loc anul acesta la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, între 17 și 20 Iunie.

Pentru această ediție, organizatorii au pregătit o nouă pentru antreprenori, intitulată Techsylvania Startups Showcase.

Startups Showcase este o campanie, dar totodată și o platformă, prin care organizatorii își doresc să ofere startup, local sau internațional, șansa de a-și expune produsele în timpul evenimentului si de a cunoaște îndeaproape speakerii, partenerii și invitații, în timpul prânzului dar și la cina oficială Techsylvania.

- PUBLICITATE -

Startup-urile sunt așteptate să se înscrie până la data de 1 iunie , completând acest   Mai multe detalii pot fi gasite, iar câștigătorii vor fi anunțați între 6 și 8 iunie.

Desigur, Startups Showcase este doar o mică parte din ceea ce vor experimenta participanții la cea de-a 4-a ediție a evenimentului. În timpul hackathon-ului, care va avea loc în primele două zile ale evenimentului, participanții   un nou tip de aplicații, și anume chatbots.

În timpul conferinței, pe scenă vor fi prezenți fondatori și manageri din companii precum: Shahar Nechmad, co-fondator și CTO la Novus Summit & Credit Stacks, Sal Dhanani, co-fondator și co-președinte la Telenav. De asemenea, și experți tehnici precum Alison Lowndes, AI DevRel la NVIDIA, dar și Chad Fowler, Ruby guru și Divisional CTO la Microsoft, și mulți alții.

- PUBLICITATE -