Startup-ul tech Directimo vizează o investiție de 1 milion euro

Compania vizează și extinderea pe primele piețe externe: Emiratele Arabe Unite (Dubai) şi Spania (Costa del Sol)

Directimo începe o nouă rundă de finanțare tip seed, în valoare de 1 milion euro, din care o alocare de aproximativ 70% este deja confirmată de parteneri de business și investitori de tip business angels.

Noua rundă de investiții va avea rolul de a asigura fondurile necesare extinderii pe primele piațe internațională, Dubai (EAU) și Costa del Sol (Spania).

Mai mult, 40% din fonduri vor fi destinate susținerii activității echipei internaționale, 20% vor fi folosite pentru dezvoltarea produsului și 40% pentru dezvoltarea tehnologiei.

Directimo este un instrument de căutare și vizionare online de proprietăți de pe piață prin care cumpărătorii beneficiază și de consultanță integrată în fiecare etapă a achiziției.

Tehnologia platformei a fost îmbunătățită la nivel de experiență a utilizatorului și pentru a oferi o platformă inovatoare pentru consultanții de real estate.

Dezvoltarea companiei s-a realizat organic și a implicat investiții de peste 1 milion euro până în prezent. În 2021, comisioanele generate prin platforma Directimo au depășit 1,7 milioane euro.

CITEȘTE ȘI: Metabeta atrage o primă investiție de jumătate de milion de euro

- publicitate -