Startup-ul SuperOkay atrage o rundă de investiții în valoare de 400.000 euro

SuperOkay, un startup de tehnologie fondat de către doi români din UK, atrage o rundă de investiții în valoare de 400.000 euro.

Banii vor fi folosiți la creșterea platformei de colaborare și managementul contractelor agenție-client, destinată pieței de servicii digitale.

Prin intermediul acestei investiții, SuperOkay țintește să facă pentru relația agenție-client ceea ce aplicațiile de project management au făcut pentru colaborarea în echipă în ultimii 10 ani.

Runda de investiție a fost condusă de către fondul Eleven Ventures și completată de Roca X și alți business angels din UK.

Compania ajută la rezolvarea unora dintre cele mai sensibile aspecte din viața agențiilor digitale – relația cu clientul, iar produsul este construit în jurul utilizatorilor.

SuperOkay creează aplicații destinate agențiilor digitale, studiourilor de software și freelancerilor, pentru a-i ajuta să își gestioneze mai bine vânzările, fluxurile de lucru și schimbările apărute în cadrul proiectelor, astfel încât acestea să își îmbunătățească procesele, să își crească profiturile și să ofere servicii în cât mai fin acord cu nevoile clienților.

Produsul, disponibil în varianta beta, este utilizat în momentul de față de peste 60 de agenții.

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...