Startup-ul Smarthuts încheie o rundă de finanțare de 190.000 euro

Smarthuts a încheiat listarea pe platforma Seedblink, iar investiția vizată, de 140.000 euro a fost suprasubscrisă cu 36%.

Investitorii au subscris în total 150.000 euro, la o evaluare a startup-ului de 2.500.000 euro.

Runda de finanțare se ridică însă la 190.000 euro, cu sprijinul investitorilor de tip angel investors, parteneri în cadrul Smarthuts de dinainte de listare.

Resursele primite vor fi folosite pentru extinderea pe piețele din CEE, Marea Britanie și țările nordice cu obiectivul triplării veniturilor recurente.

Termenul pentru aceste dezvoltări este finalul anului 2022, când este planificată o nouă rundă de finanțare, de 700.000 euro.

Ce face Smarthuts

Start-up-ul a dezvoltat o soluție low code care integrează șabloanele proprii fiecărei industrii și permite digitalizare completă a actvității companiilor de field service.

Activitățile cuprinse în acest domeniu sunt de instalare, mentenanță și intervenție pentru aproape orice domeniu, de la Securitate și IT, la curățenie și întreținere de spații verzi.

Pentru acest segment de piață, respectiv peste 6.500 de companii doar în România, nu există la acest moment soluții care să poată fi personalizate, să fie ușor de utilizat și instalat.

Soluția Smarthuts permite vizualizarea în timp real a stocurilor, monitorizarea distanțelor parcurse, a disponibilității de intervenție, a timpilor de execuție.

Pot fi incluse imagini cu lucrările realizate și finalizarea cu procese verbale în format digital, emise automat.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...