All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 23 octombrie | 2020

Startup-ul românesc Tailent se extinde pe plan internațional

După atragerea unei investiții de jumătate de milion de euro de la fondul Neogen Capital, startup-ul românesc Tailent începe extinderea internațională.

Compania va lansa tehnologiile Tailent Automation Platform Studio, pentru dezvoltarea roboților, și Tailent Automation Platform Control Center, pentru gestionarea acestora în medii de producție, pentru clienți și parteneri din toată lumea.

Soluția TAP Studio permite atât automatizări simple bazate pe acțiuni pre-construite, care nu implică sau presupun un nivel redus de programare, cât și automatizări complexe prin modulul puternic de programare avansată.

Câteva exemple ar fi automatizarea proceselor repetitive sau redundante, integrarea de sisteme care nu au fost gândite să comunice între ele, soluții cheie de business care nu mai beneficiază de suport din partea producătorilor sau sisteme unde dezvoltarea și integrarea de noi funcționalități este costisitoare. 

- PUBLICITATE -

Clienții Tailent sunt companii din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, dar și instituții publice locale.

Compania se concentrează pe înrolarea de noi parteneri și țintește deschiderea de noi piețe în Europa, America de Nord, America de Sud și Asia.

- PUBLICITATE -