Startup-ul românesc Humans.ai a ridicat 1.170.000 USD pe Polkastarter

Trending

Humans.ai, startup-ul românesc de deep-tech, ridică 1.170.000 dolari în urma vânzării publice de tokeni pe platforma Polkastarter.

Este cea mai mare sumă ridicată până acum în istoria Polkastarter.

Vânzarea de tokeni $HEART, moneda care guvernează ecosistemul Humans.ai, a început în data de 9 decembrie și s-a încheiat în mai puțin de jumătate de oră.

În runda anterioara de finanțare, care a constat în vânzare privată de tokeni, Humans.ai a strâns 9 milioane de dolari de la peste 60 de investitori de talie mondială.

Tokenul $HEART, disponibil și pe KuCoin

Compania anunță că tokenul $HEART a fost listat pe unul dintre cele mai importante exchange-uri de criptomonede din lume, KuCoin, începând de luni, 13 decembrie. 

Înființată în 2017, KuCoin este unul dintre cele mai importante platforme de tranzacționare de pe piața cripto, cu peste 500 de monede listate în prezent.

Mai mult, este folosită de peste 10 milioane de utilizatori înregistrați la nivel global, fiind este una dintre cele mai mari platforme de social trading.

Humans.ai este o platformă care integrează date și tehnologie pentru a genera modele AI unice și a le utiliza ca API de către comunitatea de afaceri.

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești