Startup-ul românesc Gumzzz a atras o investiție de 100.000 de euro

  • 100.000 de euro atrași de Gumzzz, platformă online ce va oferi servicii de rezervări, asigurări și finanțare în industria stomatologică pentru utilizatorii săi;
  • Startup-ul din Cluj este evaluat la 1 milion de euro înainte de lansarea pe piață;
  • Investiția provine de la angel investor-ul Stelian Bogza, co-fondator al BenefitOnline;
  • Consultații gratuite pentru utilizatorii care se înregistrează pe platformă până la 11 mai 2020.

Startup-ul românesc Gumzzz, care va pune  la dispoziția pacienților din întreaga lume opțiuni de a accesa servicii și pachete stomatologice din diferite țări, a închis o primă rundă de finanțare de 100.000 de euro. În prezent, startup-ul înființat în Cluj-Napoca este evaluat la 1 milion de euro.

Pacienții care se înscriu pe platformă până la 11 mai vor primi o consultație gratuită la una din clinicile din România înscrise pe platformă, din orașe precum București, Cluj, Târgu Mureș sau Baia Mare.

Cum funcționează Gumzzz pentru pacienți

Pacienții vor putea selecta gratuit clinica stomatologică cea mai relevantă pentru ei pe baza recenziilor transparente făcute de alte persoane.

De asemenea, platforma permite pacientului să interacționeze în timp real cu departamentul de suport Gumzzz sau cu o persoană desemnată din echipa unității medicale alese și dispune de opțiunea de încărcare de documente pentru a fi vizualizate de medicul stomatolog.  

Ce face Gumzzz pentru clinici

Pentru clinici, Gumzzz creează un context digital favorabil în care acestea își pot construi o prezență virtuală relevantă prin contul de pe platformă. Astfel, clinicile pot interacționa live cu pacienții și pot avea o evidență clară a programărilor și a eventualelor anulări.

În plus, Gumzzz oferă un mediu controlat în care cabinetele și clinicile stomatologice își pot lista ofertele speciale, având certitudinea că acestea vor ajunge direct la grupul țintă care are oportunitatea de a le achiziționa direct din platformă.

Planuri de viitor

Gumzz va oferi servicii de asigurare medicală dentară și finanțare pentru pacienții care folosesc serviciile clinicilor din platformă. De asemenea, pacienții vor avea ocazia să plătească direct cu cardul prin intermediul platformei sau direct la clinică, păstrând astfel o evidență a cheltuielilor și procedurilor care pot fi regăsite permanent în contul de utilizator din platformă.

În plus, Gumzzz va oferi utilizatorilor informații relevante despre opțiunile de transport si facilitățile de cazare din orașul în care se află clinica aleasă, plus atracțiile turistice din zona respectivă. Astfel, platforma include și componenta de turism medical, iar pacientul are control asupra serviciilor medicale, cazării și transportului.

În spatele soluției Gumzzz stă o echipă de 15 oameni, formată din programatori, specialiști în marketing și medici stomatologi. Compania este condusă de Vlad Șuteu, antreprenor din Cluj-Napoca, întors în România după 9 ani petrecuți la studii și în companii din Marea Britanie și Danemarca.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...